снимка БулфотоПод лидерството на моя скъп приятел, министър-председателя Борисов, България продължава

...
снимка БулфотоПод лидерството на моя скъп приятел, министър-председателя Борисов, България продължава
Коментари Харесай

Ердоган у нас: Моят скъп приятел Борисов води решителна борба с К19

снимка Булфото

Под водачеството на моя безценен другар, министър-председателя Борисов, България продължава да води решителната си битка против Ковид 19. Това сподели президентът на Република Турция Реджеп Ердоган във видеообръщение по време на Х-ата национална конференция на Движение за права и свободи, на която придвижването би трябвало да избере ръководител и членове на Централния съвет и на която Ердоган бе измежду поканените посетители, съобщи.

" Поздравявам ви с най-сърдечни усеща, любов и блян. Благодаря за общителната ви покана за присъединяване в националната ви конференция. Въпреки че не успяхме да откликнем на поканата, желая да знаете, че сърцата ни са с вас. Пожелавам сполучливо протичане на националната ви конференция, която да бъде мотив за богатството на сънародниците ни в България. Пожелавам триумф на всички мои братя и сестри и най-много на ръководителя на партията, които ще бъдат определени на служба в края на конференцията по волята на делегатите ", сподели Ердоган, представен от " 24 часа ".

" Тази година сме принудени да организираме огромна част от събитията си онлайн, заради пандемията, която засегна целия свят, в това число и нашите страни. Виждаме, че под водачеството на моя безценен другар, министър-председателя Борисов, България също продължава да води решителната си битка с ковид. Изхождайки от разбирането, че " другар в потребност се познава ", Турция също оказва поддръжка съгласно силите си, на другарски и приятелски нации в този развой. В най-критичния интервал на пандемията бяхме до нашата съседка България, предоставяйки й здравна помощ и поддръжка. По този мотив сервирам своите съболазнования на нашите сънародници и българските съседи, изгубили свои близки по време на коронавирусната пандемия ", продължи той.

" Тази пандемия още веднъж ни подсети за огромното значение на солидарността и шерването. Единството и сплотеността са ключът към триумфа във всяка една област - от политическата битка до напъните за разширение на правата и свободите. Вярвам, че Движение за права и свободи, заело своето значимо място в българската народна власт, в случай че е рекъл Господ, ще продължи по своя път с по-всеобхватно и пробщавощо схващане през новия интервал. Турция също ще продължи да бъде до вас, на основата на добросъседските си връзки, другарството и съюзническите връзки с България. Във ваше лице сервирам своята обичи почитание на всички наши сънародници и на цяла България. Останете със здраве! ", сподели още турският президент.

Движение за права и свободи е партия, в която се сплотяват хора с друга религиозна и етническа еднаквост. Днес най-вече имаме потребност от независимост и заедност. В българсикя парламент и Екологичен потенциал вашата партия способства доста за връзките сред Турция и БГ. Хората с турски генезис, живеещите в Турция хора, които гласоподават са добър образец за демокрацията, разяснява в свое послание пък Кемал Кълъчдаролу от Народнорепубликанска партия на Турция.

Ние заставаме зад българските турци и висшите ползи на нашите сънародници в България, безапелационен бе и зам.-председателят на МХП Кемал Айдън.

Вие сте нашата половинка, която остава в България, обърна се към Движение за права и свободи и Мерал Акшнер от ЙИИ празненство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР